Високотехнологичен мониторинг център, който бди над бизнеса ви денонощно

Заявете МОНИТОРИНГ И КОНТРОЛ
Име
Моля, въведи име
Компания
Моля, въведи компания
Населено място
Моля, въведи населено място
Телефон
Моля, въведи телефон
Имейл адрес
Моля, въведи имейл адрес

Kакво представлява услугата МОНИТОРИНГ И КОНТРОЛ?

Благодарение на интернационалното покритие на нашия високо технологичен мониторинг център, наблюдаваме вашите системи за сигурност и пожарна безопасност, внедряваме решения за смарт видеонаблюдение, управление и сигурност на автомобилен парк и осигуряваме защита от кибер атаки.

Разчитаме на високотехнологични инструменти, софтуер и експертен опит при внедряването на алгоритми и програми за постигане на желания резултат. Получавате експертна консултация за вашия бизнес, с цел предоставяне на най-доброто индивидуално решение за вашите нужди.

Бизнесът ви има специфични изисквания? Да намерим заедно най-доброто решение за мониторинг, оперативен контрол и управление!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МОНИТОРИНГ И КОНТРОЛ?

100% СИГУРНОСТ
ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ
95% ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
100% ПОКРИТИЕ В СТРАНАТА

Услугата МОНИТОРИНГ И КОНТРОЛ за бизнеса включва:

  • Видеонаблюдение чрез изкуствен интелект

При съвременните методи за видеонаблюдение, постъпващата от видеокамерите информация се обработва и анализира чрез изкуствен интелект. Така поведението на хора, автомобили и животни, освен проследено, може да бъде и анализирано, за да се реагира ефективно на различните видове заплахи.

  • Мониторинг и управление на автомобилен парк

Използваните от нас високотехнологични платформи ни дават възможност за проследяване на алармени сигнали и GPS позициониране, както на многобройни автопаркове от товарни автомобили, така и на отделни луксозни автомобили. Интелигентните платформи позволяват и анализ на поведението на водача и изправността на всеки автомобил през целия му жизнен цикъл.

  • Мониторинг и реaкция при инциденти

Разполагаме със специализирани екипи, обучени да се справят на място с всяка заплаха и злонамерена дейност.

  • Контактен център

Предлаганите от нас услуги в областта на комуникациите гарантират висококачествено обслужване на бизнес клиенти и крайни потребители. Комуникацията се води от професионално обучени оператори, които освен за конкретния проект, преминават и обучения по комуникация и информационна свързаност. За своите клиенти изграждаме и телекомуникационна среда, включваща персонализиран и интерактивен гласов отговор, управление на обажданията и връзката с клиенти, създаване и управление на база данни и други.

Поръчайте МОНИТОРИНГ И КОНТРОЛ за бизнеса си сега